Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Jom Ketahui Harga Blog Anda


    Berzaman yang lalu kita dah ketahui saiz dan kelajuan blog masing-masing kan? Kalau ada sesiapa yang terlepas mengikutinya, sila ke entry Jom Tombang Berat Blog Anda. Sekarang jom kita ketahui harga blog pula, boleh check di laman Bizinformation.


    Kesahihannya? Saya sendiri belum pasti tentang harganya. Namun pada saya, angka ranking blog kita di Malaysia tu boleh dipercayai. Kenapa? Sebab ia ternyata punyai persamaan data menerusi laman Alexa. Betulkan saya kalau saya silap, jika ada yang arif mengenainya, ayuh kongsi bersama...

    P/s: Sekadar tarian jemari sebelum tidur, selamat malam!

    24 ulasan:

    1. nanti ade yang nak beli ke..haha

      BalasPadam
    2. nice info..

      tapi, hakikatnya jarang IM jual blog setelah dibangunkan..kalau ada pun harga berdasarkan kepada suka sama suka @ perbincangan.. yg dijumpai, ramai IM yg jual domain..beli domain yg rasa cambest, kmdn jual..cthnya saudara Rohaizad.

      P/s: Selamat malam, entry yang bermanfaat..^_^

      BalasPadam
    3. hah? pencarian blogger peramah dah tamat? huwaaaaaa!!

      BalasPadam
    4. bagi yang mahal tu, bagi la discount sikit ye...hehe

      BalasPadam
    5. salam


      hehehe...syira nak jual la..ada orang nak beli tak agak agaknya,,,

      BalasPadam
    6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      BalasPadam
    7. best jugak nie .. camner nak buat dik ??

      BalasPadam
    8. Saspenslah nak check harga blog saya..

      Murah jer kot harga blog saya kot..


      Biawak Komodo tersenarai 10 benda ajaib di dunia

      BalasPadam
    9. wow ! bena try wat kan . dapat 27 ribu +++ . pehhh kayo belog bena ni . HAHAHAHA :)

      BalasPadam
    10. http://aynienini.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

      anda d tag~~hihihi

      BalasPadam
    11. anda di tag..
      http://magic-of-me.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

      BalasPadam
    12. rege blog dla 121K..kalo dpt jual leh beli kete beetle sebijik..haha..hp new year 2011 dear :)

      BalasPadam
    13. sume dok perkata kan tentang ni...

      BalasPadam
    14. emm..tq 4 ur info..xtau plak pasal menda ni..hehehe

      BalasPadam
    15. klw ade orang nk beli,
      mmg da kaye kowt blogger2~

      hehehehe..

      BalasPadam
    16. hihihih..untuk blog baru tu tak try lagi cek rega brape..

      btw, tak try innity or adverlets, in case uv masyuk tp takde be..

      Jom skodeng :Notre Belle Histoire

      BalasPadam
    17. singgah sini yer...tq share nnt boleh tau harga...

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728