Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Guru Buat Hubungan Seks dengan Pelajar


    Biasa kita dengar cikgu lelaki yang selalu timbulkan masalah jenayah seksual dengan pelajar contohnya kes cikgu muzik di Kuantan. Jenayah? Hmm, Kalau dengan remaja atau kanak-kanak bawah umur, memang jenayah la walaupuan mangsa merelakan. Tapi ni lain, sebab kes ini melibatkan guru wanita berusia 27 yang mengadakan hubungan seks dengan pelajarnya yang berumur 16 tahun. Bukan di Malaysia ya, tapi di Plainfield.

    Perbuatan guru dan pelajar tersebut tertangkap apabila dia dilihat berada berdua-duaan di dalam sebuah kereta di belakang sebuah pusat membeli-belah dalam keadaan separuh bogel. Kes ni dah berlaku seminggu yang lalu tapi hari ni baru saya tertarik untuk menulis, segalanya kerana kobosanan berada di asrama pada hujung minggu!

    P/s: Sedang berfikir tentang Malaysia.

    13 ulasan:

    1. uish3x ..
      ape2 je boleyh jd skrg niey kan ..

      BalasPadam
    2. >> cik Ladies:

      lega ket bkan kt malaysia,
      huhuhu~

      BalasPadam
    3. nowadays, byk kes macam ni..
      hari tu i tengok csi, cerite sal girl yg lost virgin kat cikgu die. :( so sad. (btween, it's based on true story)

      BalasPadam
    4. menarik entry nie,,laju je masuk sini..hee

      BalasPadam
    5. macam hal boleh berlaku .. semua nie x mustahil lagi .. dunia dah nak kiamat .. nie semua tanda2 nya .. huhuhu

      BalasPadam
    6. adakah pompan skng xreti bpikir secara waras? adoi..

      BalasPadam
    7. seram nyer..
      berhati-hati wlw d mana sahaja..

      BalasPadam
    8. skrg ni t'lalu bnyk pendedahan pasal sex n whatsoever..
      plus, wit kurang didikan agama..
      tu yg mende2 yg xpernah jd dulu skrg ni sume de..

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728