Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Contest | Professional Header untuk masterfaiz.com

    Tengah BW tadi baru perasan yang Faiz kacak ni tengah cari header untuk blog dia, dan pencarian ini akan berakhir pada 1 Februari 2011. Jom sama-sama kita join contest yang julung-julung kali diadakannya ni di post Contest: Proffessional Header. I Love Photoshop! Saya ni bukan pandai sangat buat header tapi bila dah ada masa terluang ni, tak salah kalau mencuba kan? :)

    Ni Header Faiz yang sedang digunakan sekarang...

    Ni pula100% original design penyertaan daripada ahsfantasy24.com...

    P/s: Doakan saya semoga selamat sampai ke kampung hari ni.. :)

    14 ulasan:

    1. all the best..:)

      P/s: semoga perjalanan hari ni dipermudahkan.

      BalasPadam
    2. good luck moga berjaya yaa..

      sy doakan kamo selamat sampai kg yeee..selamat bercuti

      BalasPadam
    3. all the best...
      smga sampai ke destinasi dituju...
      insyaallah

      BalasPadam
    4. wallaweiiiyhhh..

      slamat berjaya!

      dpt adiah, kasi share.. :p

      BalasPadam
    5. GUD LUCK ayu ! bena xpandai ag wat2 header nih . pastu x expert mane ag gune photoshop. heeee :)

      BalasPadam
    6. thanx join +)

      hati2 di jln raya..moga slmt pegi n balik..

      tunggu update ya..

      BalasPadam
    7. ko yg create ke header tu weh? terer giler!! kalau akak, surrender!!
      gud luck dear!!

      BalasPadam
    8. Wow..buat sendiri ke?
      Berani mencuba ea? hehe..gud luck!

      ha..sis.:-) Ur link SkY dah msukkan dlm link exchange.. :-) Ini reward sebab kamu komen kasi idea ritu ye..:-) thanks..Komen kamu sangat membantu budak baru dalam dunia blogging nie =_=...Harap tidak jemu melawat pondok kecil...Dan SkY drop komen here too ye hehe..
      JELAS SAHABAT BUKAN SEBARANG SAHABAT, SAYANG SEMUA

      BalasPadam
    9. >> student:
      thanks :)

      >> merahitujambu:
      thanks :)

      >> Mohd Ridhuan:
      thanks :)

      BalasPadam
    10. >> sepet:
      haha hawa kekalahan tu da trasa,
      nyway thanks :)

      >> BENA:
      same la cyg, kte pn xreti..
      isi2 mse lapang..ehhe

      >> ANATI SOKI:
      thanks dear..!

      BalasPadam
    11. >> masterfaiz.com:
      okay thanks :)

      >> wahida:
      thanks sis..ec mse tluang :D

      >> Mr. TN_SkY:
      okay thanks sky..!
      ^^,

      BalasPadam
    12. >> Sunah Mohammad:

      huhu thanks :)

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728