Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Ceritera Penyeri Pena

    Jika kamu lihat aku sentiasa tertawa dan bahagia, itu aku yang sedang berpura-pura menyembunyikan rasa di balik derita, hati ini berat meninggalkan sulaman ceritera yang seringkali menjadi penyeri pena. Harapnya kamu akan sentiasa gembira di sana.

    P/s: Hari pertama kena pergi kuliah di daerah 2011, hati ini masih di desa tercinta.

    30 ulasan:

    1. se-ma-ngat okei (:

      all the best..

      BalasPadam
    2. biasa la tu... sok2 cuti balik

      BalasPadam
    3. hahahahah arini memang terasa malas dan terus malas... :)

      BalasPadam
    4. >> Anisa Hang Tuah:

      okay sa, i'm trying..huhu~

      BalasPadam
    5. >> Aki:

      1st day d 2011 la kie comel.. :)

      BalasPadam
    6. >> Shahazrin:

      da start mnghtung hari nk blik cuti
      raya cina..

      BalasPadam
    7. >> HaNTwO:

      huk3 tu pnyakit yg susa nk cek obat..

      BalasPadam
    8. >> cikceriacorner:

      hope so darl..(:

      BalasPadam
    9. >> merahitujambu:

      thanks dear.. ^_^

      BalasPadam
    10. selamat b'kuliah..^_^

      all d'best!!

      BalasPadam
    11. yarh~ kembali ke kelas ibarat kembali ke sekolah hehehe :))
      enjoy the pleasure of study ^^

      BalasPadam
    12. ouh,.haha.. aki lupe kite da 2011
      oh slmt tgl 2010 ^^

      BalasPadam
    13. be strong dear! gud luck..hehe

      BalasPadam
    14. kegembiraan yang dipura-purakan bukanlah kegembiraan sebenar..jangan biarkan derita terus bernanah dijiwa..jika semalam derita.. percayalah ianya pasti akan berlalu.. nescaya, tika bahagia bersama beringatlah selalu..

      P/s: hari pertama kuliah dah fikir nak balik kampung semula?:)

      BalasPadam
    15. anat hari pertama kembali ke ipg. kena sesi orentasi.. adooi..sumpah borink

      BalasPadam
    16. tag kamu !!!

      http://cinta-aku-dan-dia.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

      BalasPadam
    17. sama la kita..hari 1st gi kuliah..huhu

      BalasPadam
    18. yeahhh.....tahun baru mood pun kena baru...ehheheh

      BalasPadam
    19. aik..dh tukar layout ye,,hehe.
      sweet,,,pink!

      BalasPadam
    20. yelah br lepas cuti panjang memang cmtu...

      BalasPadam
    21. gudluck untuk tahun 2011 ni yer.. :)

      BalasPadam
    22. selamat berSTADI ye ayu ! teringat kat umahhhh ekkk . hehehe . saba2 . :)

      BalasPadam
    23. huhu :P arep kalau fisrt day rase malas nak pergi kelas sbb rindukan umah!

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728