Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Cara Bodoh untuk Menaikkan Trafik


    Benda lain rosak, mungkin tak apa. Tapi kalau otak rosak, memang dak tak ada sparepart dan banyak menyusahkan macam orang lain macam you, bro! jangan rosakkannya dengan kebodohan dan kepentingan diri sendiri. Nak naik, jangan pijak orang. Nak jatuh pun jangan tarik orang. Nak pancing trafik pun agak-agaklah. Atau memang dah kering idea tak tahu nak tulis apa bro? Jangan sakitkan hati gadis jelita tu boleh tak?


    Saya penah tulis pasal pendekatan, saya juga pernah tulis tentang maruah dan martabat. Rasanya kedua-dua entry tersebut dapat merungkai punca kekecohan ni, sila terjah jika perlu. Harapnya semua ni tak berulang, tak best kan kalau ada yang mencetuskan suasana tak tenteram dalam dunia blogger macam ni.

    Matlamat tak menghalalkan cara, so sila pilih hang nak pahala atau dosa! Nak berdakwah atau menasihat itu kena gunakan cara yang sebetulnya, bukan main hentam nak tunjuk lagak. Kita tak tahu tempat kita nanti di syurga atau neraka, kita juga tak tahu yang tempat dia di syurga atau neraka, hey iman itu boleh bertambah dan berkurang! Sila ingat.

    P/s: Darl, aku tahu kamu kental, sabar okay.. Good luck in your exam! :)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728