Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Bro, Kau Dah Ketinggalan Zaman!

    Mungkin kamu rasa kamu dah hebat, bila orang block kamu, bila orang malas nak layan kamu, kamu mula menukar identiti dengan menggunakan profile palsu. Paling lucu bila identiti palsu kamu sering syok memuji dan memuja diri kamu sendiri. Tidakkah kamu berasa malu saat kepalsuan kamu sudah dihidu sejak dari awal? Insaflah! Jangan suka sangat kacau ketenteraman hidup orang lain.

    P/s: Cukup-cukuplah melakukan perkara di luar kecerdikan.

    21 ulasan:

    1. hihi..betol tu..jgn hipokrit kan..

      BalasPadam
    2. ish ish..siapakah berperangai sedemikian rupa tu.. huhu

      BalasPadam
    3. dah kene blok snggup tu wat fake profile. mcm2

      BalasPadam
    4. betul...
      dah2 jangan ganggu ketenteraman lagi...

      BalasPadam
    5. uihh!!
      mengapakah..
      ehehheee

      BalasPadam
    6. hehe! comel lukisan! buat macam mane tu?

      BalasPadam
    7. pandangan IM selalunya orang gini ada masalah dalaman.

      let it be!

      BalasPadam
    8. >> hawiz + mary ann ;) + rockinsudu
      + BuLat i2 CirCLE + arep_lockermonth
      + Mohd Ridhuan + mie + Insan Marhaen :

      die xdak keja kot tu, masalah mental
      yg agk kritikal..

      BalasPadam
    9. >> Qa :

      syg tu pakcik goog pnye, huhu~

      BalasPadam
    10. >> Miecyber:

      mst la, miecyber tu bkan fake, hee :)

      BalasPadam
    11. saya sokong..!! pernah kena..!!~~ hahaha..tapi tipah xkan tertipu...last2 dia yg perbodohkan diri sendirik..wakakaka..!!

      BalasPadam
    12. >> ♥WEIYDAWEINGWAFFA♥:

      hmm tu la kn yunk.. wut u give u get
      back. Allah maha adil, so brserah..

      BalasPadam
    13. kahahaha.. itu org pnggey plastik.. wakakka

      BalasPadam
    14. huhuhu..sape tuh???xyah lyn ahs..teroskan idup kita jer..hihi

      BalasPadam
    15. >> ANATI SOKI:
      plastik mydin..huhu

      >> d_LA:
      tu la, mnyerabotkan..

      BalasPadam
    16. hehe..ape kes ni? mcm best je cite,,huhu

      BalasPadam
    17. >> relevan:
      stuju sokmo die.. ;)

      >> ♥ LULU ♥:
      huhuhu.. cite tu la cyg ^^,

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728