Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Tiba-tiba Saya Teringat akan Altantuya


    Benar, tiba-tiba seperti ada sesuatu yang mendorong saya untuk mengenang kisah Altantuya Shariibuu. Altantuya berasal dari Mongolia namun membesar di Rusia kerana mengikut bapanya yang bekerja sebagai profesor psikologi di sana. Apa yang mengagumkan saya, Altantuya mampu menguasai pelbagai bahasa termasuklah bahasa Rusia, Cina, Inggeris, Perancis, Korea dan Mandarin. Dia wanita yang anggun dan berkebolehan.

    P/s: Terus tertanya-tanya, apa yang membuatkan penghakhiran hidupnya sebegitu?

    12 ulasan:

    1. percaye tak alatantuya tu salah seorang perisik amerika? ayu kena banyak expore tauu. ade sebab dia diperlakukan sebegitu. =)

      BalasPadam
    2. takot ila dengar kisah dia dulu kan...mcm2 kes skrg neh...

      BalasPadam
    3. sudah terima ke hukuman kepada pembunuhnya..

      BalasPadam
    4. kes altantuya tu sgt2 la sulit,.
      hanya yg t'tentu je tau..
      klo rjin cuba la kaji..
      :)

      BalasPadam
    5. manusia zaman sekarang kejam dan xde hati perut limpa jantung.ergh

      BalasPadam
    6. yg bestnyer,kes dia tak ada kesudahan

      BalasPadam
    7. aiyakkkkkkk . name bena jugak yang di kait kan ? hahahaha :)

      BalasPadam
    8. Yeah... I wonder where the case has gone up to so far too...

      God... The last comment on the page made me rolled my eyes in disgust !

      I wonder if he ever reads or watch the news...?

      Hurm...
      Alright, think positif. I'll just say that he's staying abroad so hard to get access to the local news. And that he can't get access to the internet from where he's staying.

      Ok, alright. He's staying abroad. Yeah Right.

      BalasPadam
    9. Biasanya org cantik ni jln hidupnya lebih 'perit' dari org ugly.

      BalasPadam
    10. walau siapa dia sekalipun .. kita sebagai manu bin sia , kena ada hati dan perasaan .. apa agaknye perasaan anda sekiranya saudara mara anda diperlakukan sebegitu kejam ..
      bukan pekerjaan seseorang yg menjadi taruhan , tapi nyawa ..

      x kan kita yg dinamakan manu siaaa x leh menilai harga nyawa seseorang .. biar mahkamah menentukan nasib seseorang itu jika bersalah .. jgn kita memandai sebagai manusia biasa menjatuhkan hukuman sebegini KEJAM !!

      aa kan dah emooooo huhuhu
      x suke manusia kejam .. jahat macam mana seseorang , biar dia diadili ..

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728