Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Terbaru Tentang Dunia Facebook!

    Tak main-main, memang saya mungkin agak ketinggalan tentang susun atur facebook yang terbaru ni. Hmm buat mereka yang sama-sama ketinggalan tu, jom kita bangun dari lena! Bagi saya, okay la layout terbaru ni. Bukan berubah warna seperti friendster yang telah bertukar kepada hijau ya, facebook tetap kekal dengan kelembutan dalam birunya.

    Cuma susunan ni saya tengok lebih kemas sebab rakan-rakan tak perlu nak belek satu persatu, contohnya tekan tab 'info' untuk tahu lebih lanjut pasal kita, tekan tab 'photo' untuk tengok gambar-gambar kita. Sekarang semuanya dalam satu tab!

    P/s: Lihat dan rasai sendiri on facebook!

    16 ulasan:

    1. selamat tahun baru 1432H.
      oh..sudah tukar ka
      jap lg nak check facebook juga la

      BalasPadam
    2. salam...

      wah dah lama tak buka FB...

      nak p terjah la sat ...

      BalasPadam
    3. huhu..sentiasa je ader update kat fesbuk ni..

      BalasPadam
    4. macam besh tp xmo tukar lg kowt!

      BalasPadam
    5. >> KM7:

      slamat thun baru jgak cikgu ^^,

      BalasPadam
    6. >> Syira C Gadis KidaL:

      jom trjah mnerjah..!

      BalasPadam
    7. >> apik pehe:

      hehe slalu wt RND, tu yg jd top website :)

      BalasPadam
    8. >> Lelaki Ini:

      bgus2 lelaki ini msih stia pd yg lame ^^,

      BalasPadam
    9. TP TAK SMART LAA!
      susah siket nak adjust-adjust. sobs!

      BalasPadam
    10. Mata ini lebih selesa dgn page yang lama.

      P/s: Berubah tak salah, asalkan jangan hilang arah. Salam Maal Hijrah! ^_^

      BalasPadam
    11. >> AISHA SAAD:

      crowded ngat ae sha? hehe t biaseok la tu :)

      BalasPadam
    12. >> student:

      hehe laen pdang lain blalang,
      salam maal hijrah........ ^^,

      BalasPadam
    13. >> sekamar rindu"

      salam kmbali..
      welcome sis.. ^^,

      BalasPadam
    14. azam baru nk tutup fesbuk..hakhakha

      BalasPadam
    15. >> Pencacai Alim:

      uiks azam yg mntopp..! hehe..

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728