Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Susulan Kenaikan Harga: Facebook PM diserang

    Susulan daripada kenaikan harga petrol dan gula bermula hari ini mencetuskan kemaraan banyak pihak. Sejak semalam saya perhatikan profil Facebook milik Perdana Menteri kita, Dato' Seri Najib Tun Abdul Razak kelihatan agak meriah dengan sindiran, kutukan, kritikan, tazkirah dan sebagainya oleh rakyat jelata yang prihatin terhadap hak mereka. Ada juga rakyat yang turut mengheret nama Datin Seri Rosmah mansor dalam konflik ini.

    Sebelum ini PM menyuarakan rasa terharu kerana laman profil Facebooknya disukai oleh lebih 500,000 pengguna, rasanya sejak kenaikan harga barang ni rasanya PM semakin terharu kerana ramai yang bukan hanya klik butang 'like' tetapi juga meninggalkan komen dan rasa hati. Alhamdulillah...

    Satu wawancara khas rasanya perlu untuk meredakan hati rakyat, ini perkara serius. Nyatakan keadaan yang sebenar-benarnya tanpa menggunakan sebarang dalih. Rakyat bukan buta dan tuli, namun pendekatan pelaksanaannya harus diteliti.

    P/s: Duit jatuh dari langit, saya sedang menunggu!

    15 ulasan:

    1. apakah penjelasan yang paling boleh menenangkan hati semua rakyat jelata?

      p/s: ada duit lebih dari langit tu meh bagi sini sikit!

      BalasPadam
    2. >> student:

      tntang kewangan malaysia yang sntiasa mncari solusi dgn mnaikkan hrga brang. pmimpin spatutnya org yg prtama lapar dan org terakhir knyang. dosa dengan Allah, boleh taubat. klw dosa ssama mnusia, sila fikir2kan la ye en. student..

      BalasPadam
    3. ada hak memilih, jangan lupa mendaftar dan moga kita semua dapat buat pilihan yang bijak dan terbaik.

      BalasPadam
    4. >> student:

      huhu, hrus didingatkan undi adlah wjib dan undi adlah rahsia :P

      BalasPadam
    5. Itulah bestnya jadi PM ni....

      BalasPadam
    6. hehe..sy xserang.sy xserang.sy suka PM kita

      BalasPadam
    7. >> KM7:

      hehe.. best amat cgu..! ^^,

      BalasPadam
    8. >> Revolter AMI:

      er..hu2 sye pon ta'serang, sy syg sume, hehe..

      BalasPadam
    9. adusss....asyik2 harga naik ja..bila nak turun kan....Pm sila jawap..heheh

      BalasPadam
    10. nasib la sy ni xda fb, kalau ada mst PM xlarat baca komen.hehe. depa ni org jenis xpaham bahasa cakap apa pun tak guna. BM dulu gagal tu jadi mcm n..

      BalasPadam
    11. ni dah mcm blog politik la.hehe.nak kena hack ni!

      BalasPadam
    12. laa..apik nk tadah gak duit turun dari langit..hehe

      BalasPadam
    13. >> HonEyBuNNy:

      ades.. nei kne bg mase ket tuk PM nk jwab, tngu die pk n ssuan ayat ket ^^,

      BalasPadam
    14. >> Mohamadazhan hjDesa:

      uiks3.. na de blog politik, sy xckap pape pn sal parti, cme brbicara tntang isu smasa, ehehee..

      BalasPadam
    15. >> apik pehe:

      ntah bile la pik, jenuh nungu..huk3

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728