Header Ads

 • Latest Posts

  Pesta Liar itu Satu Kebiasaan di Arab Saudi

  Amerika Syarikat dah tahu lama tentang perkara ni, tapi kita baru bising selepas kebocoran laman WikiLeaks. Pantas sungguh Amerika Syarikat mengintip dan menyelidiki kelemahan kita. Kalau sesulit kes pesta liar di Arab Saudi tu pun telah diketahui sekian lama, alkisah di Malaysia ni mungkin hanya di hujung jari mereka.

  Merurut kabel diplomatik Amerika Syarikat, suasana malam di Arab Saudi dipenuhi aktiviti negatif termasuklah hiburan, pelacur, alkohol, dadah dan seks. Tapi segalanya berlaku dalam senyap kerana tidak dilaksanakan secara terbuka. Hal ini berlaku kerana pihak yang bertanggungjawab untuk mencegah aktiviti itu tidak berani berbuat apa-apa kerana majlis tersebut dianjurkan oleh keluarga diraja Arab Saudi.

  P/s: WikiLeaks memberikan kita banyak kesedaran? Tepuk dada, tanya iman.

  9 ulasan:

  1. >> student:

   http://berita-harian-online.com/pesta-liar-perkara-biasa-di-saudi/

   merujuk cni ^^,

   BalasPadam
  2. maklumat dihujung jari yer... :)

   BalasPadam
  3. erm..x sangka sungguh...dunia2...

   BalasPadam
  4. >> ♥ LULU ♥:

   huhu xtrjangka, tp itu realiti ^^

   BalasPadam
  5. mmg btul, ustaz aku dulu blaja kt sn ckp kalau malam mmg aktif, kaum wanita siang2 duk rumah, malam2 hisap shisha yg high class, diorg spend byk duit utk hiburan.

   BalasPadam
  6. dorg salu poco poco masa sy kt utm dlu. haha

   BalasPadam
  7. erm.....sgoh tidk d sngka2...moga kita d jauhi semua itu..amin...

   BalasPadam

  Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

  Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

  Post Top Ad

  ad728

  Post Bottom Ad

  ad728