Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    My Header Contest

    Cik Lulu comel buat I tersedak-sedak dah. Okay sayang, I join... Ni pertandingan header yang dianjurkan oleh Cik Rieyana dan hadiahnya adalah topup prabayar RM 100. Kalau nak join, boleh ke blognya. Jari ni rasa kaku untuk nak design header baru so, saya memutuskan untuk mengambil header di atas sebagai taruhannya, okay tak Cik Rieyana menawan? (bodek sikit) Hehe..

    Maka dengan sukacitanya saya menjemput Adeq Cieda, Lady Dyla dan Cik Nuyu untuk sama-sama memeriahkan contest ini, sekian terima kasih..


    11 ulasan:

    1. HUWAAA..HUWAAA..HEADER DLA SIMPLE JER..X COMEY PUN..INSYAALLAH DLA JOIN YER LALING :)GUD LUCK TAW !

      BalasPadam
    2. moga-moga ada rezeki leh menang.. ^^,

      BalasPadam
    3. >> d_LA:

      simple tu seni, seni tu indah ^^,

      BalasPadam
    4. >> student + Anisa Hang Tuah:

      thanks.. suka ria join contest ^^,

      BalasPadam
    5. >> ♥ LULU ♥:

      hehehe.. all d best tuk u gak darling~
      hehehheee... ^^,

      BalasPadam
    6. hehe..header xcantek la kak ayu..ssh2 jer tag sayer..kikiki :p but i try my best :)

      btw..gd luck kak ayu :)

      BalasPadam
    7. wah..cam bes jek yu..
      hehe..gud luck k!

      BalasPadam
    8. >> cieda montello:

      hehe.. ok la cieda wt yg trbaik ^^.

      BalasPadam
    9. >> GaDiS OGi' JoRo':

      uiks mu.. jom lew join,
      xdak hal punye~~ :)

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728