Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Alhamdulillah Malaysia Menang 3-0 Peringkat Akhir (1) Piala AFF Suzuki 2010


    Alhamdulillah, tak sia-sia terpekik terlolong menyokong di hadapan kaca TV. Malaysia menang 3-0 peringkat Akhir pertama Piala AFF Suzuki 2010 nampaknya kecundanglah Skuad Indonesia yang baru pertama kali bertarung di luar Indonesia sepanjang berlangsung pertandingan Piala AFF Suzuki 2010 ni. Tahniah buat jurulatih dan semua pemain terutamanya Safee Sali yang menjaringkan 2 gol dan Ashaari yang telah menjaringkan 1 gol. Jom tidur dengan lena!


    P/s: All the best untuk perlawanan Malaysia vs Indonesia di Jakarta pada 29 Disember ni pula ya.

    27 ulasan:

    1. yeahh! tahniah utk team malaysia.. perlawanan yang best!

      BalasPadam
    2. match kat jakarta nanti supporter indon bawak lightsaber ramai2 baling kat player mesia

      hehee
      pape pun,keeper malaysia hensem

      tahniah malaysia (:

      BalasPadam
    3. >> Awang Hafiz:

      huhu.. kcut perut kte tgk time
      sparuh mse ptame..huk2

      BalasPadam
    4. >> Anisa Hang Tuah:

      hehe kita serupa.. abg fami yg best,
      mmg keeper mlaysia n klate yg sgt
      mantop..! n ensem.. ngee~

      BalasPadam
    5. yeayyyy malaysia menang!!!

      saje nak bersorak kat sini ;) ;)

      BalasPadam
    6. xsempat nk tgk td.. tapi tahniah buat malaysia.. go mlaysia..

      BalasPadam
    7. mmg puas hati gila tgk bola tadi!! best!! seyes!!

      BalasPadam
    8. ramainya peminat bola kat cini, ok tahniah jugak. btw sy xminat sgt bola nie:)

      I've reply your comment:)

      BalasPadam
    9. >> mary ann ;):

      ngee~alhamdulillah...

      BalasPadam
    10. >> ANATI SOKI:

      huhu.. smoga kt jkarta nnt brtahan
      dgn jayanyer.. ^^,

      BalasPadam
    11. >> SINGALAUTMETRO:

      alhamdulillah :)

      BalasPadam
    12. syabas malaysia!!

      http://princess-momoy.blogspot.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

      sorry tak jumpa entry awrd tu
      so post sini

      BalasPadam
    13. pokcik sangat gembira harini....proud to be malaysia lalalala..

      BalasPadam
    14. yeah! harap Malaysia menang lagik nanti! chaiyok2!

      BalasPadam
    15. alhamdulillah.. terbaik ah harimau muda.... taringnya cukup tajam

      BalasPadam
    16. tgk jgk,,tgk jgk,,besh tgk sbb menang..hahahaha...ayu p tgk blog kite er...kite tag kamu..hihi

      BalasPadam
    17. Tahniah kepada Malaysia..tp sy x tgk pon hehe

      BalasPadam
    18. >> .::: Princess MOMOY :::.:

      pt3, nntikan msim ke2 k dear.. ^^,

      BalasPadam
    19. >> HaNTwO + BalqeesAmanda + AaBa + Cempaka R.Minta:

      alhamdulillah, jom sme2 doakan
      Malaysia b'aksi lbh baik d jkarta t..
      ^^,

      BalasPadam
    20. >> sakinah88:

      brkujungnnt ke sne cyg ^^,

      BalasPadam
    21. >> Ieqa Swetluv:

      hehe lmu mmg prmpuan mlayu trakkhr
      la drling.. hee~

      BalasPadam
    22. mmg berbaloi aku
      sorak..smpaikn org cina sblah uma aku pon sorak sama..haha ;p

      BalasPadam
    23. yeay!!msia menang..hehe
      syg la mlysia!!!

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728