Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Lelaki Gatal Sesuai dengan Perempuan Gedik


    Malam ni nafsu untuk menulis hilang. Kenapa? Sebab saya terlupa yang bank tak beroperasi pada hari sabtu, dan esok pula cuti. Boleh tahan tertekan. Bila dah suntuk macam ni, urusan yang sepatutnya diselesaikan sebelum bertolak ke kota metropolitan Lipis Ahad nanti dah terbantut, kepala ni dah mula pusing.

    Baik, saya tamatkan leteran nafsu tu dan tidak berhasrat untuk menulis panjang, hanya mata ni terkadang sakit bila terpaksa menonton aksi yang memualkan tak kira lah daripada perempuan gedik 24 jam ataupun lelaki gatal sepanjang masa ni. Kalau berpada-pada tu boleh nak tahan kan, nampak comel sangat. Tapi kalau dah overdosing? Eh, nak gatal gedik pun agak-agaklah, menyampah nak muntah!"Taklah, suka sangat tengok, sweet sangat-sangat tengok kamu" *Tipu!

    saya sekarang berbesar hati nak minta pendapat pelawat; adakah lelaki gatal sememangnya sesuai dengan perempuan gedik, dan kenapa?

    54 ulasan:

    1. sy setuju sebab dua2 nya sama padan diantara satu sama lain..hahahaha

      ok tak pendapat sy nie..hihi

      BalasPadam
    2. ssuai laa gtal + gdix = gtal gdix!
      sgt2 srasi laa wey..da yg mmg gtal ssuai na gdix na wt cne..hehe..

      BalasPadam
    3. halamak! payah nak jawab soalan ni.. ermm.. no komen laa.. huHU :P

      BalasPadam
    4. elok sgt la tu...sbb dia fhm2 sendiri la...hehehehhe...

      BalasPadam
    5. tpi kebanyakkan perempuan gedixs2kan?

      BalasPadam
    6. hahah... nk jwb ke xnk? entahlh.. xtahu.. heheh.. tp xsuka perempuan gedik jd maknanya saya xgatal lahkn.. hehehh..

      BalasPadam
    7. lelalki baik utk prempuan baik :)

      Selamat tahun bru 2011, moga dirahmatiNYA :)

      BalasPadam
    8. >> mary ann ;):

      hehhe.. sntiasa okay *^_^*

      BalasPadam
    9. >> tulips etu chinta..:

      bgus2.. siap ade cntoh operasi ag,
      ngeee~ (:

      BalasPadam
    10. >> ejulz:

      ehheee, no komen gak la.. >_<

      BalasPadam
    11. >> syira aka sepatu hijau:

      wajar dan relevan, hihi..
      (^^,)

      BalasPadam
    12. >> LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™:

      t ley jd psangan pling bhagia la kn,
      hee.. (:

      BalasPadam
    13. >> nasiruddin:

      klw kbnyakan pmpuan gedik tu
      bmakna sume lelaki gatal..:P

      BalasPadam
    14. >> mR.sYaH:

      bagus2, llaki yg baik tuk pmpuan
      yg baik.. ^^,

      BalasPadam
    15. >> Mohamadazhan hjDesa:

      stuju, jazakallahukhaira han (:

      BalasPadam
    16. ckp pasal jdoh ni xtentu gak..
      mmg la pompan yg baik utk laki yg baik or sbaliknye..
      tp takdir dan jodoh tu sume d'tngan Allah..

      mngkin laki gatal or pompan gedik ni dpt jdoh yg btol2 dpt mngubah dorg..
      ble da kwen mb dorg xkn jd laki gatal or pompan gedik lg..

      who knows..

      BalasPadam
    17. >> zati-zt:

      betul, manusia boleh berubah kn?
      brubah tu sng tp kdgkala nk kekal
      dgn perubahan tu xsmudah yg dsngka..

      BalasPadam
    18. agree... sesuai dengan statement laki baik untuk perempuan baik and sebaliknya...

      BalasPadam
    19. setuju dengan hanim..baik pasangannye ya baik2 aja..yang ngak baik itu sudah tentu la yang ngak baik jugak..hehe

      BalasPadam
    20. hahaha..ingatkan entry marah2..pandangan fahmi, kalau lelaki baik untuk perempuan baik dan perempuan baik untuk lelaki baik, mknanya yang gedik dan gatal akan bersama.

      selalunya lelaki gatal akan cri awek2 mudah ditarik dan jawapan mudah ditarik tu sudah pasti yg gedik2 sebab mereka krg malu (alamak,mcm pernah je)..

      sori kalau pandangan ni pelik..lalala

      BalasPadam
    21. pernah dgr kan?


      " perempuan yg baik, diciptakan untuk perempuan yg baik.. dan begitulah sebaliknya.."



      1st tym singgh:)


      thyyunxthiya.blogspot.com

      BalasPadam
    22. selalunya, lelaki baek untun perempuan yang baek. tapi kadang kadang bertukar gak kan.. kalau lelaki gatai kena ngan perempuan gediks, cam batu bertemu ruas. baru dorg tau perangai buruk masing masing kot

      BalasPadam
    23. laki gtl? pmpuan gdik?
      x takot same2 curang? hoho

      BalasPadam
    24. Ishk2 lelaki gatal kena cari wanita yang baik2 tidak gedik..baru lah hilang kegatalan lelaki itu..

      BalasPadam
    25. >> Hanim Mahali:

      bertemu buku dan ruas :)

      BalasPadam
    26. >> Chaoi:

      ok gak law cam tu, xde yg traniaya
      en? ngee~

      BalasPadam
    27. >> Revolter AMI:

      hehe thanx shari, betul la tu kot~
      ^_^

      BalasPadam
    28. >> misz molecule:

      thanks mngunjung, t kte mnjejak ke sne lak..hehe~

      BalasPadam
    29. >>namesayeajrun:

      huhu mndoakan kbhagiaan dan
      ksjahteraan mreka.. ^^,

      BalasPadam
    30. >> syazwa:

      a'ah kan..huru hara t, huhu~

      BalasPadam
    31. >> relevan:

      insyaallah bersabar bang :)

      BalasPadam
    32. >> Wan Gerrard:

      insyaallah, sama2 kte doakan..

      BalasPadam
    33. setuju sangat2~~~....baru la kene pd tempat nyer nak mengedik n menggatal hahah~~~=P

      BalasPadam
    34. gatal dan gedik dalam penulisan sama ke dengan gedik di alam nyata?:)

      P/s: semoga kamu mendapat pasangan yang setia dan tidak gatal!^_^

      BalasPadam
    35. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA.... xtau la jd apa kalau gatal + gedik...

      BalasPadam
    36. >> student:

      lain..
      same goes to u.. :)

      BalasPadam
    37. >> athirah:

      ngee.. xpna wt siasatan hehe :)

      BalasPadam
    38. >> saya:
      buku n ruas..^^,

      >> d_LA:
      same goes 2u darl..! (:

      BalasPadam
    39. pompuan tergedix2... tu yg wat laki gataii.. hargai lah wanita.. :D

      BalasPadam
    40. Ish2. Tak juga. Kdg2 laki gatal kena dgn yg biasa2 je, supaya nnti ada org blh tolong tarik telinga kalo dah gatal sgt. Sama la ngan pompuan gedik pun.. :) Vice versa.

      BalasPadam
    41. hehehe.. untuk anat.. lelaki gatal sesuai untuk pmpuan gatal. supaya boleh sama2 curng kan.. hehehe

      and

      pmpuan gedik sesuai untku lelaki yg gedik jugak. hwhehehheheh..

      BalasPadam
    42. salam...
      seperti yg kita da taw.."lelaki baik untuk perempuan yang baik..begitu gak sebaliknya.."
      tp mesti igt gak..jodoh pertemuan di tngn TUHAN...manusia boleh berubah jika dididik dan dibawa dengan cara yang betul..so kesimpulannya..
      TEPUK DADA TANYA IMAN...heehe

      BalasPadam
    43. Itu memang betol.dan kebanyakannya memang camtu....lelaki gatal bukan nak sangat perwmpuan tu.Da nama pon gatal.Rembat r...

      Tetapi kawan2 saya yg gedik besenya wat hal dorang sndiri.X campur hal orang lain.tapi besenya dorg lg baik dri org yg x mnonjol.based on my xperience la,dorg xksah ape yg org ckap.Tapi ngan org lain besenya tak kutuk org lain n memang jujur dengan org lain.thats why dorang show off perangai gedik than org yg mengata blakang orang tp baek dpan2.

      tapi saya xdelah pulak kwan yg gdik tpi skitkan ati org...hahah

      BalasPadam
    44. saya sokong sgt sgt ! menyampah kat gegirl yg trgedik gedik :)

      BalasPadam
    45. assalamualaikum..kenapa yang join blog list tu xder tempat komen ya?
      neni tinggal link kt sini ye la ya..

      http://nenizazi.blogspot.com/2011/01/bloglist-istimewa-untuk-blogger-baru.html

      BalasPadam
    46. hai, I need ur opinion
      about gedik, either lelaki gedik or
      perempuan yang gedik..
      thanks sudi bagi respon ye...

      BalasPadam
    47. huhuhu..
      mhon diajuhkanla
      kte drpd anasir mcm tu, huhuhu~

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728