Header Ads

ad728
 • Latest Posts

  Keputusan Peperiksaan November 2010; IPGTAA


  Berita yang mendebarkan.. saya dikhabarkan tentang keputusan peperiksaan bagi akhir semester sesi November 2010 bakal diketahui tidak lama lagi. Sejurus mendapat masej daripada Cikgu24, saya kemudiannya melayari laman web rasmi IPGTAA, sangat hampa kerana belum ada apa-apa berita tentang keputusan peperiksaan yang dinyatakan.


  Seterusnya saya berkunjung pula ke laman Unit Peperiksaan IPGTAA. Sah, apa yang dikhabarkan itu benar! Senat akan bersidang dan mengesahkan keputusan tersebut antara 9-10 Disember 2010. Penggeledahan di tab e-keputusan menghasilkan paparan; P E P E R I K S A A N N O V E M B E R AKAN DIUMUMKAN PADA 12 DISEMBER 2010! Ini mungkin merujuk kepada keputusan peperiksaan akhir semester bagi guru pelatih KPLI Januari 2010, Tesl 3, PPISMP Semester 1, PPISMP semester 3, PISMP semester 2, PISMP semester 4, PISMP semester 6 dan PISMP semester 8..


  P/s: Maka silalah menunggu!


  15 Disember 2010: Laman Unit peperiksaan telah berpindah ke alamat http://iptaa.edu.my/kupp/ . Calon-calon bolehlah mengetahui keputusan di laman tersebut sama ada lulus ataupun gagal. Keputusan penuh akan diumumkan pada awal semester depan. Log in dengan menggunakan nombor kad pengenalan anda dengan password User-123.

  Update: Keputusan peperiksaan November 2011.

  Post Top Ad

  ad728

  Post Bottom Ad

  ad728