Header Ads

ad728
 • Latest Posts

  Fitri Haris (ex-UNIC) Playboy!


  Hancur luluh la hati peminat-peminat Mohd Fitri Mohd Haris (terutamanya saya), yang tampan bergaya ni bila dengar statement di atas tu. Sedia maklum, "Fitri merupakan seorang playboy, pemeras wang dan tidak bertanggungjawab terhadap perkahwinan" adalah statement yang dikeluarkan oleh bekas isteri kedua Fitri yang telahpun disangkal oleh Fitri sendiri melalui temuramah oleh media.

  Peristiwa ni dah lama berlaku dan kepanasan cerita ni pun da beransur sejuk tapi nak buat macam mana, saya baru tahu. Mungkin masa hot tu saya tengah sibuk buat assignment. Eh, lambat betul!


  Perkahwinan Fitri dengan isteri pertamanya iaitu Saleha Soffyan dikurniakan seorang anak iaitu Sofea Solehah diuji dengan kehadiran isteri keduanya. Fitri mengahwini isteri keduanya pada 12 Mei 2009 di Songkhla Thailand seterusnya menceraikan isteri pertamanya iaitu Saleha pada Jun 2009.

  Saya sendiri pun tak tahu apa kesudahan cerita ni. Namun saya doakan kebahagiaan buat Fitri dan Saleha jika ada ruang untuk kembali. Jika benar isteri keduanya adalah penyebab keruntuhan rumah tangganya, diharapkan ia berubah dan Fitri kalau sememangnya kamu yang buat onar, kembalilah ke jalan yang diredhai Tuhan.

  P/s: Perkara halal yang paling Allah benci adalah penceraian. Na'uzubillahiminzaalik...

  Post Top Ad

  ad728

  Post Bottom Ad

  ad728