Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Feedback Blog Blogger Peramah

    Sudah lebih 24 jam saya melancarkan pencarian ini atas dasar kepercayaan anda terhadap diri sendiri, kepercayaan saya kepada rakan-rakan saya, kepercayaan rakan-rakan saya terhadap rakan-rakannya dan seterusnya, maka wujudlah himpunan blogger peramah di laman http://bloggerperamah.blogspot.com/.

    Saya juga telah menutup ruangan komen di post Pencarian Blogger Peramah 2011 kerana kuorta 108 blogger telahpun dipenuhi. saya dengan rendah diri dan berbesar hati ingin mendapatkan pandangan, cadangan atau pendapat kalian terhadap http://bloggerperamah.blogspot.com/. Adakah pesertanya perlu ditambahkan atau dikurangkan atau sebagainya.

    P/s: Ayuh beramah mesra di http://bloggerperamah.blogspot.com/

    61 ulasan:

    1. mungkin leh bubarkan setiap 2 bulan.tgk kerjasama antara blogger la kan.klo xperamah leh kick out.haha.jahatnye aku.

      BalasPadam
    2. yey,.,.
      saya da tersenarai,.=))
      pendapat sy sama mcm pndapat saudari *DYNA YVONNE.,=)

      BalasPadam
    3. saya dah siap wat entry tu, tapi sedig gila bila nk leave link kt comment dah tak boleh. letihnya buat entry tu. sedih3 :(

      BalasPadam
    4. saya pun sama :( saya dah siap buat entry tu, bila nk kasi link, dah tak boleh...

      BalasPadam
    5. stuju jgk dengan dyna..sebluna skali pon ok gak..haha

      BalasPadam
    6. owh.. hehe, klw ad 20 org geng blogger peramah stuju bubarkan 2 bulan skali, t kte lksanakan~ ^^,

      yg da buat tu try paste link ke cni,
      nnt kte prtimbangkan cmane.. (:

      BalasPadam
    7. hurm..sy sokong :)

      tp mcm mne nk peramah dlm blog tu??hehe

      BalasPadam
    8. Baru je usha nak balas tag dari cik Pinky.
      Hee~
      Tak pe la tak de rezeki.
      Btw, yang sempat join, gudluck!
      Same-same kita memajukan dunia blogging :)

      BalasPadam
    9. salam,

      2bulan sekali mmg berbaloi.. tahniah tuan blog sbb buat segmen begini...
      semoga kita seme akan dpt mengeratkan siratulrahim... :)

      BalasPadam
    10. orite . . .
      im in~ stuju kat suma . . . p pastikn sntiasa dberitahu jer lha. . .
      n it is prom dis blog or sat one . . .
      PEACE ! ! ! ! !

      BalasPadam
    11. jap2 . . . psal kurangkan tuuuuu . . .
      stuju . . . p ptot kte tambah ah jgak . . . mcm yg kta tgok . . .
      ada yang nak p xsempat . . .
      PEACE!

      BalasPadam
    12. Pawpaum join.

      http://cetusankokak.blogspot.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

      BalasPadam
    13. sokong cik dyna.. sebuln sekali...

      BalasPadam
    14. salam YB, bubarkan parlimen ikut perlembagaan dak? perlu 3/4 suara majoriti ok.hehe kalau tak saya gantung 6 bulan macam Anwar n geng. Patuh pada speaker ok.hehe

      alamak, tak dak dalam list pula.hehetak ramah lagi la.huhu

      BalasPadam
    15. ya akak pun setuju jg...
      bubar 2bln sekali...
      akak pun nk ucap tahniah jg pada ahsfantasy24 ye...kerana menjayakan nya....

      BalasPadam
    16. oh dah cukup yer..tk sempat buat ada 2 org tag..haha tapi agak lewat online hari nih...

      BalasPadam
    17. saya cadangkan genapkan 150!peaceee

      BalasPadam
    18. fuyyoo ayu..ramainya yg join..kite bru je nak join..hehehe..

      tambah peserta lagi..up lagi..hehe..

      BalasPadam
    19. blog elly ada dlm kategori "yang menunggu"
      like like like

      keep in touch ya kawan2 .

      BalasPadam
    20. baru smgt nak link.tp da xbley.huuuuuuuuuu=)

      BalasPadam
    21. tambah je la..
      tp gue xrasa diri peramah la..
      camna plak tu

      BalasPadam
    22. http://www.silampuneon.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html



      da tutup ek ? =) hehehe takpe lee =)

      BalasPadam
    23. http://www.silampuneon.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html



      da tutup ek ? =) hehehe takpe lee =)

      BalasPadam
    24. Aslmkm.
      Being d old gen, rasanya lebih sesuai duduk meramaikan je la kot.
      Sorry dear, bz sangat sejak beberapa hari lepas.
      Tapi tetap ikut gembira U dah achieved ur target.
      Selamat berjaya ujudkan masyarakat peramah ni ya.
      Bila berkelapangan singgah la di laman gen2 lama jugak - cerita sikit berbeza la. :)

      BalasPadam
    25. dlam list kt blog blogger pramah tu
      sume da ngaku peramah so kne btul2 pramah la, slalu jenguk kwan, slalu bace entry kwan, slalu komen.. ^^,

      kte prbaiki klemahan yg ad, bina kkuatan dr rantaian bloger2 peramah nei..^^,

      BalasPadam
    26. alaaaa.dla baru jer siap wat en3 pasal ni??cane ni??byk lak tu dla tag..huhu..mmg dh tutup ker??kalo betol terpaksa la dla delete en3 tu

      BalasPadam
    27. pertama sekali saya nak mengunjung dulu ke rumah blogger2 peramah ni...

      BalasPadam
    28. ala nazz tak sempat nak bt entry..dan tinggal kan link..

      BalasPadam
    29. >> jom kte knjung2 ^^,

      >> naz:
      nnt kte tngu pmbubaran t k dear (:

      BalasPadam
    30. misz baru nak join..tak sempat..uhuuuuu..ngah syiok2 menaip tgok upenye dah ade feeback..tape la misz wat entry utk fb je... :((

      mood= sedih

      http://miszsheyla.blogspot.com/2010/12/feedback-blogger-peramah-2011misz.html

      BalasPadam
    31. salam

      haha..peramah ke syira ni yea..kena tag jugak...

      :D

      BalasPadam
    32. wahhhh ramai sungguh ni. heee~ :) bena xjoin ag ni. ni rase nak buatttt terus. pastu nak kasi tahu kte da join cam mane ek ayu ? kat blog tu la ek ? heee~

      BalasPadam
    33. pencarian nei da tmat cyg..
      huhuhu~

      BalasPadam
    34. salam saya setuju dgn cikgu akim, buat lah genapkan 150 orang....kesian juga yang dah join tuh...hehehehe...kalau 2bulan macam cepat sangat lah...mungkin perlu lebih lama....6bulan ke...hehehehe...ramah memang ramah...tak kesah untuk berborak dan singgah komen setelah baca entry...tapi, harap faham dengan kekangan masa segelintir blogger...:)...peace....

      so akhir kata tengsss sgt2 sbab bt segmen ini

      dan alhamdulillah miela tersenarai di blogger yang meletup....

      tengs ahsfantasy :)

      BalasPadam
    35. yewp, kdg2 kkangan masa, kita fham..
      ^^, tuk yg da buat, kte da ltak link,
      cme smak kt blog blogger pramah.. ^^,

      BalasPadam
    36. heh. dah tutop rupanya..baru je nak buat.. so cancel la..huhu.

      BalasPadam
    37. yup3 .. sokong cikgu akim .. genapkan ke 150 .. (^^,)
      hummm .. tak cepat ke 2 bulan ? 3 bulan sekali larh .. heee~ ;)

      BalasPadam
    38. wow ramainya blogger yg peramah di sini..jom la kenal2. Tq kepada penganjur...

      BalasPadam
    39. saya pun dpt tag ini:

      http://sweetcaramelinicecream.blogspot.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

      BalasPadam
    40. memang terbaik wat cmni.......pokcik ikut je mane yang baik asalakn memberi manfaat pada kita semua...

      BalasPadam
    41. rupanya den terlambat namun posting tetap utuh demi menyahut tag MERAH di

      http://mingzhu-collection.blogspot.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

      tq......

      dari MERAH sy berjalan
      ke sini bertandang,
      jika ada peluang
      boleh masuk list akan datang

      BalasPadam
    42. sronok tgk nma wani ada :) tenkiu tenkiu & tenkiu :P

      BalasPadam
    43. ala..
      xsempat da nk join..



      http://owlkieranaa.blogspot.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

      BalasPadam
    44. huhu..thnks coz letak blog ajim dlm blog MISTERI...huhu...nice..(^_^)

      BalasPadam
    45. saudari penganjur.. thniah sbb dapat anjurkan segmen begini..huhu, tp, blog ! am what ! am saya 2, xddapat link trus ke blog saya...

      mybe saudari salah link kot.. sbb, saya dah tukar link, tp entry yg ada tue, linkkan ke url lama saya...

      boleh x tolong tukar?

      nie yg terbaru : http://mynemie.blogspot.com

      timekaseh ya...

      saya sokong usaha saudari =]

      BalasPadam
    46. Baru nak join tapi dah tutup.. So tahniah kepada yg berjaya..;)

      BalasPadam
    47. >> myssmie:

      mie, kite da cuba bnyak kali,
      tp url nei auto tukar ke url
      ! am what ! am blog~

      b4 nei klw kwan2 ltak link mie
      d blog dorg mmg jlan ok ea?..

      BalasPadam
    48. yeke? ke link lma gak eh? cne ek..

      BalasPadam
    49. sy tergolong dlm kategori yg menunggu dlm blog peramah.like <3

      BalasPadam
    50. ila xjoin lagi neh.....ne baru berukband laju n dpt tgk blog kawan2....nak join jgk..uwawwawa

      BalasPadam
    51. >> thanx ats skongan sume..

      >> myssmie: hmm tu la, klw kite ltak link list xpe kew? dh try bloglist xdpt..huhu..


      >> HonEyBuNNy: ala cyg, kte tngu msim ke-2 lak ea....

      BalasPadam
    52. Ala....;-((( ila da terbuat entry tu...maloonya...cmna neh.....tiba2 nak letk link da tutup..maloo nya...should i delete entry Tu...uwawwawaw.nak jgk..hehhehe

      http://iladelarossa.blogspot.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

      tanpa maloo...sori2///

      BalasPadam
    53. xpala...anggap ja tu ila wat untuk musin ke 2 la eh....ila malooo gila dah neh....hahahhaha

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728