Header Ads

ad728
 • Latest Posts

  Asyik Blogwalking, Jom kita Cuba Blogrunning!

  Sana sini bising dengan BlogLarian ni, mula-mula dulu taklah rasa nak hiraukan semua ni, tapi bila testimoni yang diberikan oleh mereka yang menyertai keseluruhannya adalah positif, baru terasa nak mencuba. Nak sampai ke destinasi ni bukan dengan hanya berjalan sahaja, jadi jom kita cuba berlari pula. BlogLarian merupakan medium blogwalking yang menggunakan kaedah frame yang dapat memaparkan beberapa blog dalam satu tab, jimat masa bukan? Sertai BlogLarian dengan meninggalkan link anda di Padelblog.

  Kenapa saya suka blogwalking? Saya suka blogwalking kerana melaluinya saya boleh jumpa dan berkenalan dengan blogger lain, boleh bertukar idea dan pendapat, boleh tambahkan pengetahuan, boleh berkongsi rasa dan boleh meningkatkan trafik di blog kita sendiri!

  Jom ramai-ramai kita tag rakan-rakan yang lain, semoga dapat manfaat bersama! Buat masa ni saya tag [cikctkikokikilala] - [HaNTwO] - [Cikgu24] - [Ery Farieha] - [Bena] - [Kembara Minda] - [Apik] - [HonEyBuNNy] -[♥ LULU ♥] -[student] - [iEyDaIsMyNamE] - [diba] - [skieyn] - [nuyu], rakan-rakan yang saya tak sempat nak tag pun jom join okay!

  Post Top Ad

  ad728

  Post Bottom Ad

  ad728