Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    Asyik Blogwalking, Jom kita Cuba Blogrunning!

    Sana sini bising dengan BlogLarian ni, mula-mula dulu taklah rasa nak hiraukan semua ni, tapi bila testimoni yang diberikan oleh mereka yang menyertai keseluruhannya adalah positif, baru terasa nak mencuba. Nak sampai ke destinasi ni bukan dengan hanya berjalan sahaja, jadi jom kita cuba berlari pula. BlogLarian merupakan medium blogwalking yang menggunakan kaedah frame yang dapat memaparkan beberapa blog dalam satu tab, jimat masa bukan? Sertai BlogLarian dengan meninggalkan link anda di Padelblog.

    Kenapa saya suka blogwalking? Saya suka blogwalking kerana melaluinya saya boleh jumpa dan berkenalan dengan blogger lain, boleh bertukar idea dan pendapat, boleh tambahkan pengetahuan, boleh berkongsi rasa dan boleh meningkatkan trafik di blog kita sendiri!

    Jom ramai-ramai kita tag rakan-rakan yang lain, semoga dapat manfaat bersama! Buat masa ni saya tag [cikctkikokikilala] - [HaNTwO] - [Cikgu24] - [Ery Farieha] - [Bena] - [Kembara Minda] - [Apik] - [HonEyBuNNy] -[♥ LULU ♥] -[student] - [iEyDaIsMyNamE] - [diba] - [skieyn] - [nuyu], rakan-rakan yang saya tak sempat nak tag pun jom join okay!

    28 ulasan:

    1. sedang memahamkan bloglarian, tiba-tiba kamu terus buat entry pasal ini.

      p/s: laju kamu lari.

      BalasPadam
    2. >> student:

      huhu trdetik nak cube blogLarian..hehe jom sme2 try!

      BalasPadam
    3. owh..kene tag..hehe..
      neway tq sebab tag kite..jom berlari!

      BalasPadam
    4. Assalam, Terima kasih kerana sudi join BlogLarian. Bole cek blog anda di senarai ke 24

      Terima kasih.

      Jom BlogWalk dengan BlogLarian

      BalasPadam
    5. > ♥ LULU ♥:

      wlcome, de mse, jom join drling..! :)

      BalasPadam
    6. >> FareedSairi:

      waalaikumussalam..
      sme2.. wow my fav no.24!!
      mekasih byak2 ^^,

      BalasPadam
    7. Tahniah, untung dapat no 24..:)
      tima kasih sebab Tag saya, udah dijawab pun Tag tu..

      http://www.cetusan-student.com/2010/12/dari-berjalan-kepada-berlarian.html

      BalasPadam
    8. wah,nmpk syok,nak join laa..tq for sharing ;p

      BalasPadam
    9. salam..ila baca2 dulu eh.....n insya allah ila join...lepas ila tgk result exam ila ptg neh....skrg tgh mood xkeruan takot result exm..heheh

      BalasPadam
    10. >> student:

      hehe fav number tu, sgt mnggmbirakan,
      sy mwakili admin mngucpkan trma ksih
      sbb join jgak.. :)

      BalasPadam
    11. >> nasuha ahmad helmi:

      a'ah, best akak..jom join insyaallah
      dpt mnolong kte ^^,

      BalasPadam
    12. >> HonEyBuNNy:

      salam kmbali cik ila tomei, sokay, t8
      ur time.. ad mase t wtla, all d best
      tuk result t! ^^,

      BalasPadam
    13. salam...

      saya pun dah join..blog larian..

      follow ur blog..

      BalasPadam
    14. >> sekamar rindu:

      salam kmbali, thanx sis..
      insyaallah akn brknjung ke sane plak.. :)

      BalasPadam
    15. ohoooooooooo . nanti bena wat ekk . tapi xtau lmbt ke x. heeee~ thanx2 sbb tag bena . heeeee~

      BalasPadam
    16. >> BENA:
      law de ksmpatan ye cyg..^^,

      BalasPadam
    17. cik ahs..cube cter skit cmner...hu3...

      BalasPadam
    18. dah join jugak BlogLarian ni ^^

      BalasPadam
    19. >> ieqa:

      hehe nice system en ieka ^^,

      BalasPadam
    20. >> hitamputeh:

      kt blogLarian nei, bile kte dftar
      ngn die, die akn msukkan nme blog
      kte dlam snarai name blog2 yang akn
      dijejaki..

      die ny program brfungsi dgn cara
      bila kte click 1 link, die akan
      memaparkan beberapa buah blog dlm
      1tab.. jimat mase tuk bkak 1-1..

      bile link blog kte jga trmasuk dlam
      snarai means trafic kte jg
      insyaallah akn up sbb orang
      cndering tuk mlwat blog2 yg ad link
      kt ctu.. huhu fham ke x ne, xreti
      nk xpain..hee~

      BalasPadam
    21. >> relevan:

      hehe jom2 joging mnyihatkan tbuh bdan!^^,

      BalasPadam
    22. >> merahitujambu:

      bkan blog yg jnjalan kak, kte yg jlan2 d blog, hehe..

      BalasPadam
    23. salam maal hijrah.nice blog.jemput jd follower sy juga ya.tq

      BalasPadam
    24. >> Fariduddin El-Islam:

      salam maal hijrah jga en.farid, insyaallah sy akn smp ke sne.. ^^,

      BalasPadam
    25. >> Ieqa Swetluv:

      cik manis jom cuba! hehe..

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728