Header Ads

ad728
  • Latest Posts

    30863 Calon PMR 2010 Peroleh A Semua Mata Pelajaran

    Setiap kali pengumuman keputusan, kebanyakkan graf mencatatkan pencapaian kecemerlangan semakin meningkat bukan? Tahun lepas 28188 calon mendapat keputusan semua A, tahun ni 30863 orang, maka meningkatlah! Alhamdulillah jika penanda aras pencapaian yang digunakan adalah pegun. Kadangkala rasa macam nak ambil PMR semula, nak lengkapkan lompang A... Ah, lupakan sahaja!

    Cuma nak ingatkan kat mereka yang bakal duduk di tingkatan 4 ni, sila jangan jadikannya sebagai taman bulan madu ya. Kalu dulu senior bagi nasihat macam ni, saya akan cakap dalam hati, "memang potong stim orang nak enjoy betul, bising betul nak nasihat-nasihat orang walhal dia dulu pun macam tu juga," Okay, kalau kamu degil macam ni, jangan pula menyesal di kemudian hari ya!

    Masa orang nasihat, tak nak dengar. Bila dah dapat result SPM nanti ha tahulah. Silap-silap haribulan, kuning dinding rumah kamu buat sapu hingus. Tak campur lagi bila kene membebel kat ratu. Oh, no! Adik-adik sila belajar bersungguh-sungguh.

    P/s: Entah apa melalut, tapi cuma nak ucapkan tahniah kat semua candidate PMR 2010. Peace!

    28 ulasan:

    1. oOo.. saya tahun depan spm!! hehehe :DD

      BalasPadam
    2. adik gua br nk g amek result tu ha.tataw la dpt bpe.haha

      BalasPadam
    3. >> y-A-n-A:

      all d best tuk thun dpan yana ^^,

      BalasPadam
    4. >> Anisa Hang Tuah:

      hrap2 smua mnggembirakan~

      BalasPadam
    5. >> Dyna Yvonne:

      insyaallah yg trbaik pnya (:

      BalasPadam
    6. wah..
      ramai gak tu..
      adik sy tgh amik result skrg ni..
      Daokan dia berjaya yer..
      Amin.. :)

      BalasPadam
    7. yeeha ~ bkan ape mken ramai . . .
      da student dia melimpah ruah . . .
      tu result gtu . . . hehehe . . .
      PEACE! ! ! !

      teringat pllak msa muda2 dulu . ..
      *erk . . . mcm tua jer bunyi . . .

      BalasPadam
    8. ape2 pon result yg dpt kene terima...hehe..kalo ok alhamdulila..kalo x ok..xpe spm buat buat yg terbaik..:)

      BalasPadam
    9. waahh..hebatnya budak2 la ni.. dulu2, masa sy amik pmr, xmau blajaq sungguh2.. skrg ni, tumpang gembira tuk adik2 je la.. :)

      BalasPadam
    10. Aslmkm.
      Alangkah baiknya jika mereka mahu percaya! :(
      Kedengarannya amat indah, tapi memang hakikatnya sejarah berulang-ulang!

      BalasPadam
    11. wow~
      dasyatnye..
      pandai ek budak zaman2 skg ni...

      BalasPadam
    12. ohoooo sungguh tak bet kalo cte pasal result. teruk bena nye ! HAHAHAHA :)

      BalasPadam
    13. hahhah,tau xpe..
      nnti pmr dah cemerlang..
      spm separa cemerlang..hahhaha
      naseb baek qualification masuk ipta tak mcm sbp..dapat gak masuk U...huhu..

      BalasPadam
    14. huhu.. sejarah yg diulang2.. ^^,

      BalasPadam
    15. >> Cikgu Fikri:

      insyaallah dpt yg trbaik pny,
      t smpaikan slam kt die ae, hehe..

      BalasPadam
    16. >> KaLeD diDi:

      hehe.. bgusla klw org kite mkin
      rmai tp hrap2 sumeny brkualiti (:

      BalasPadam
    17. >> cikceriacorner + ♥ LULU ♥ + lynn angel + BENA + hakim:

      hehe zman kte da berakhr tuk pmr tu
      jom doakan yg trbaik buat adk2 kte t..

      ^^m

      BalasPadam
    18. betul tuh, form 4 bukan honeymoon
      tp permulaan utk perjalanan yg lebih jauh
      pmr bukan penamat utk berjaya/gagal, ia baru titik permulaan

      apepun tahniah kepada yg cemerlang
      kepada yg kurang cemerlang, cuba lg yg terbaik utk spm

      BalasPadam
    19. Kome dulu SRP je..pangkat B ha ha!

      BalasPadam
    20. wah makin hebat budak2 sekarang...alhamdulillah...

      tahniah pada mereka yang berjaya...

      p/s: thanks sebab yaty tersenarai dlm bloglist..salam perkenalan..yaty dah follow sini :)

      BalasPadam
    21. Tahniah kepada yang berjaya...

      BalasPadam
    22. woah. congrats~!
      smoga smuanya semakin sukses :)

      BalasPadam
    23. adek saya amek result pmr.syukur dia dpt 6a .

      BalasPadam
    24. tahniah tuk sume yg brjaya..
      yg msh lum puas ati, cba yg
      trbaik tuk exam yg akan dtg.. ^_

      BalasPadam
    25. Tahniah untuk adik2 kita kan....;-)

      BalasPadam

    Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

    Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

    Post Top Ad

    ad728

    Post Bottom Ad

    ad728